BugBites Natural

1,00

Nosta välipalasi uudelle tasolle
Kasviproteiinit + sirkkajauho = lyömätön yhdistelmä. Sisältää 43 % proteiinia. Sirkkojen ansiosta tuotteessa on runsaasti rauta ja sinkkiä. Rapeat BugBites Naturalit sopivat parhaiten nautittavaksi jogurtin ja marjojen kera. Lisäaineettomasti ja luonnollisesti.
Pakkauskoko: 50g
Osasto:

Kuvaus

BugBites on sirkkajauhosta ja kasviproteiineista valmistettu proteiinivälipala. Syö suoraan paketista kuten popcornia tai lisää puuron tai smoothien joukkoon!

BugBites Natural toimii loistavasti myös luonnonjugurtin, marjojen ja hunajan kanssa!

Niin ja olihan siitä puhetta: sirkkojen kasvatus on suhteellisen ekologista hommaa. Hyönteisten kasvatus tuottaa mm. 98% vähemmän kasvihuonepäästöjä verrattuna lihakarjaan. Se myös vaatii vain murto-osan vedestä ja tilasta, joita tarvitaan muiden proteiininlähteiden tuottamiseen. Aika mahtavaa, eikö?

Ravintosisältö per 100g: Energia 1215kJ/290 kcal, Rasva 3,6g, josta tyydyttynyttä 0,9g, Hiilihydraatit 37g, josta sokereita 1,0g, Ravintokuitu 3,9g, Proteiini 43g, Suola 1,33g, Rauta 7,3mg, Sinkki 4,4mg.

Ainesosat: kaurajauho (26%), ohratärkkelys, herneproteiini, soijaproteiini-isolaatti, jauhe kasvatetuista trooppisista kotisirkoista (Gryllodes sigillatus) (7,5%), suola Hyönteiset voivat aiheuttaa allergisia reaktioita. Ristiallergia on mahdollinen henkilöillä, jotka ovat allergisia äyriäisille, nilviäisille ja/tai pölypunkeille.